Ajankohtaiset vinkit kodin energiankäyttöön

Nauti mukavuudesta ja käytä energiaa järkevästi. Pienillä muutoksilla käyttötavoissasi voit säästä paljon energiakuluissa. Tutustu vinkkeihin ja hyödynnä parhaat!

Mikroaaltouunilla hyvää ja terveellistä ilman rasvaa

Kirkasta koti pesemällä ikkunat 

Armoton kevätaurinko saa suremaan pölyisiä ikkunoita. Jos ikkunanpeseminen ei kuulu suosikkitehtäviin, avuksi voi ottaa sähköisen pesurin. Kirkkaampi ja valoisampi koti palkitsee varmasti puurtajan. Tässä vinkkejä ikkunanpesuun.

Mikroaaltouunilla hyvää ja terveellistä ilman rasvaa

Mikrolla teet helposti hyvää ja terveellistä

Onko bikinidieetti menossa vai haluatko muuten syödä terveellisesti? Mikrolla teet ruuat helposti ilman rasvaa ja pienillä energiakustannuksilla. 

Verhonvaihtajan muistilista

Muista tämä, kun vaihdat verhoja 

Kaipaisiko koti jo kevätpiristystä?  Verhoilla saa uuttaa ilmettä nopeasti ja pienellä vaivalla. Muista nämä asiat, kun vaihdat verhoja.  

Tiesitkö millainen lamppu on paras meikkivaloksi tai taulun valaisemiseen?

Valitse vaativaan värintoistoon lamppu, jonka Ra-luku on yli 90. Normaalissa kotikäytössä riittää vähempikin. Lue, mitä nämä tarkoittavat. 

Ohjausjärjestelmä säästää sähköä

Lämmitä energiatehokkaasti - pudota lämpöä poissaolon ajaksi

Kodin ohjausjärjestelmän avulla säädät lämpötiloja tunti- ja huonekohtaisesti sen mukaan, miten kotona oleillaan. Kun yhdistät siihen sähkösopimuksen, jossa sähkö hinnoitellaan tunneittain, voit ohjata sähkönkäyttöä halvemman sähkön aikaan. Mittavaa järjestelmää ei aina tarvita, vaan järjestelmän voi liittää myös jälkeenpäin sähkölämmitykseen. 

Lue seuraavaksi

Ota mökki käyttöön maltilla talven jälkeen

Sähkö tuo mukavuudet mökille

Näin valitset jatkojohdon pihatöihin